Termeni și condiții

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale utilizatorilor sau clientilor nu vor fi folosite de catre SOCIETATE decat in scopul ducerii la bun sfarsit a relatiei comerciale / a comenzii generate in magazinul online.

 

RETURNARI SI GARANTIE

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa se retraga din contractul la distanta notificand in scris, prin e-mail ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului iar costurile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate de către client. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente lipsa, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre client, avem dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse produselor/produsului de catre reprezentantii nostri.

Facem tot posibilul pentru a minimiza riscul de deteriorare. Totusi, aproximativ 1% din transporturi sunt deteriorate.

Va rugam sa verificati exteriorul cutiei cand o primiti. Daca exista semne evidente de deteriorare, va rugam sa faceti o fotografie daca este posibil. Daca curierul este inca la dumneavoastra, va rugam sa notati pe bonul de expediere mentionand deteriorarea. Daca vreuna dintre partile din interior este deteriorata, va rugam sa faceti fotografii si sa ni le trimiteti. Vom trimite altele noi cat mai curand posibil.

 

Produsele in stare buna/clientul s-a razgandit:

Puteți returna bunurile la doua saptamani de la primirea lor. Va trebui sa platiti pentru transportul inapoi in Romania.

Clientul se obliga sa returneze produsele intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite, cu ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa:

Roltex Mob

Str. Catanoaia 33, Sector 3,

032903 Bucuresti, Romania

Attn: Florin Olteanu +40736775518

 

Produse defecte, produse gresite:

Vom organiza expedierea inapoi de la dvs.

Odata verificat si acceptat returul se va procesa conform cu decizia dumneavoastra: Inlocuire produs sau returnare contravaloare.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, vom inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la acceptarea returului, prin transfer bancar, in contul specificat de client.

Produsele achizitionate din magazinul online au o garantie pentru defecte de fabricatie de sase luni de la data primirii lor. Societatea va face toate demersurile necesare pentru repararea sau inlocuirea produselor cu defect de fabricatie. Cheltuielile de transport ocazionale trebuiesc suportate de catre Client.

 

Anularea comenzii:

Ar trebui sa trimiteti o cerere de anulare a comenzii la serviciul nostru pentru clienti prin contact@roltexmob.com odata ce decideti sa anulati comanda.

NU vom accepta cererea de anulare a comenzii daca aceasta a fost expediata.

 

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Acolo unde a fost posibil Societatea a transmis clientilor sai instructiuni de utilizare tiparite, odata cu produsul.

Acolo unde nu a fost posibil, Societatea a creat tutorial video, publicate pe siteurile afiliate si in pagina Facebook oficiala.

CA REGULA GENERALA DE UTILIZARE A PRODUSELOR, SOCIETATEA RECOMANDA INTOTDEAUNA FOLOSIREA TUTUROR SI A ORICARUI PRODUS DE CATRE COPII DOAR SUB SUPRAVEGHEREA UNUI ADULT.

Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele accidentari produse prin folosirea necorespunzatoare sau  improprie sau nerespectarea instructiunilor de folosire (tiparite sau digitale) sau prin lipsa supravegherii de catre un adult.

 

NORME DE SIGURANTA

Societatea produce si comercializeaza produse destinate uzului copiilor tinand cont de standardele europene de siguranta CE.

 

TERMENE DE LIVRARE

SOCIETATEA depune eforturi pentru ca produsele sa ajunga in cel mai scurt timp la client.

Termenul normal de livrare, inafara situatiilor cand este mentionat altfel in magazinul online, este de 7 – 15 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Totusi, din diverse motive (lipsa unor produse in stoc, perioade aglomerate) termenul de livrare poate fi prelungit pana la 20 zile lucratoare sau mai multe.

Conditii de livrare: curierul are obligatia de a incerca de doua ori in zile consecutive sa livreze produsele. Daca din orice motiv livrarea nu a putut fi efectuata nici a doua oara, curierul returneaza produsele Societatii, urmand ca situatia sa fie clarificata ulterior.

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care nu vom plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.