Informatii plata si livrare

Modalitati de efectuare a platii:

  • OP (Ordin de Plata): Dupa validarea telefonica sau pe email a comenzii puteti sa faceti plata in contul pe care il primiti pe email in momentul in care ati finalizat comanda.
  • Carte de Credit/Debit – procesator Netopia: Plata online cu cardul poate fi efectuata in siguranta deplina, prin intermediul platformei NETOPIA PAYEMENTS. Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati NETOPIA.

NOTA: Nu suntem responsabili pentru taxele vamale pentru comenzile internationale din afara UE. Prin achizitionarea produselor noastre, sunteti de acord ca pachetul dumneavoastra este supus taxelor vamale atunci cand ajung in tara dumneavoastra.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca este posibil sa va procesam comanda cu cateva zile inainte de expedierea efectiva, iar numarul de urmarire pe care il veti primi prin e-mail va deveni activ numai dupa ce eticheta va fi scanata de curier.

 Va rugam sa luati in considerare timpul de procesare a comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

Termenul normal de livrare, inafara situatiilor cand este mentionat altfel in magazinul online, este de 7 – 15 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Totusi, din diverse motive (lipsa unor produse in stoc, perioade aglomerate) termenul de livrare poate fi prelungit pana la 20 zile lucratoare sau mai multe.